Adobe Max 2020 konferencija biće virtuelna i slobodna za praćenje!

Objavjeno: 20.08.2020.
Adobe Max 2020 konferencija biće virtuelna i slobodna za praćenje!

 

Kao i mnoge konferencije ove godine (koje nisu otkazane) i Adobe Max 2020 će biti održan u online, virtuelnoj formi. Kao dodatak, organizator je odlučio da ona bude potpuno besplatna za sve koji su zainteresovani da je prate. Događaj će početi 20. oktobra i trajaće tri dana, a registracija je već sada otvorena.

Na konferenciji će biti prikazani demoi i nove funkcije Adobe aplikacija, a očekuje se i da će prisustvovati poznate ličnosti. Ljudi koji se prvi prijave imaće šansu da osvoje majice i druge poklone, da unaprijed pripreme raspored praćenja više od 350 sesija, da rezervišu live chat sa instruktorima… U toku konferencije biće stream-ovano 56 sati sadržaja.

Unaprijeđenja

Od prošlog Max događaja, Adobe je obezbijedio neka unaprijeđenja u svom ekosistemu, kao što je lakše dijeljenje Creative Cloud fajlova preko Gmail-a, a dozvolio je i nastavnicima da privremeno dijele Creative Cloud pristup sa učenicima na daljinu. Ne treba zaboraviti ni veliki broj novih funkcija u Photoshop-u, kao i predstavljanje Photoshop camera aplikacije za iOS i Android uređaje.

Na predstojećem događaju očekuje se da će se prikazati nova Photoshop tagging opcija, koja će obezbediti lakše identifikovanje editovanih fotografija.

Izvor: Engadget