Aktivirajte Apple Music servis besplatno na 6 mjeseci

Objavjeno: 22.04.2020.
Aktivirajte Apple Music servis besplatno na 6 mjeseci

Nakon što je Apple Store prodavnica aplikacija danas napokon stigla u preostale zemlje regiona u kojima nije bila dostupna, odnosno Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu te Srbiju, Apple je našem regionu u koji ulazi i Hrvatska, ponudio i besplatnu pretplatnu na Apple Music servis u toku prvih 6 mjeseci.

Nakon isteka besplatnog perioda, Apple Music će koštati 4.99 eura mjesečno za individualnu pretplatu, odnosno 7.99 eura za porodičnu pretplatu do 6 osoba. To je mnogo povoljnija cijena od Google Play odnosno YouTube Music servisa koji košta 9.99 eura mjesečno, a nešto povoljnija i od Deezer pretplate koja u individualnom paketu košta 6.99 evra mjesečno. Takođe povoljnije i od Spotify servisa iz jednostavnog razloga, isti nije dostupan na našim prostorima.

Apple Music servis posjeduje preko 60 miliona pjesama, a mi smo pokušali pronaći neke od poznatih izvođača sa ovih prostora, pa vam možemo potvrditi da su svi prisutni. Planirate li se pretplatiti na Apple Music? Mi smo se pretplatili jer 6 mjeseci besplatnog muzičko servisa je teško odbiti, zar ne?

 

Izvor: Balkan Android