Apple-ov najnoviji iPad mini pad na najniži nivo u Best Buy-u

Objavjeno: 21.04.2020.
Apple-ov najnoviji iPad mini pad na najniži nivo u Best Buy-u

WiFi model od 64 GB trenutno košta 330 dolara.

Best Buy je popustio osnovni model iPad mini za 70 dolara, što trenutno čini 330 dolara. Varijanta ulaznog nivoa sadrži 64 GB prostora za skladištenje podataka i povezivanje samo za ViFi. U prodaju su uključene sve tri boje - srebrna, svemirska siva i zlatna. U prošlosti smo vidjeli prodavce kako prodaju iPad Mini za 350 dolara, što čini ovo novo sve vrijeme za Appleov simpatični i maleni tablet. Štaviše, po cijeni od 330 USD, iPad mini trenutno ista cijena kao i kompanijski 10,2-inčni iPad.

Best Buy je takođe diskontirao model od 256 GB. Trenutno je sniženo 100 USD, što čini 450 USD. Još jednom, možete dobiti sve tri boje za sniženu cijenu. Ako želite mobilnu konekciju, i ovi modeli se snižavaju, a modeli sa 64 i 256 GB trenutno koštaju 460 i 580 dolara, respektivno.

Ako smatrate da uređaj veličine iPad mini uklapa u vaš život, to je jedna od najboljih tablet malih formata koje možete da kupite. Chris Velazco Engadget-a dao je tabletu ocjenu 85 kada ga je pregledao. Sa Apple-ovim A12 Bionic čipsetom iznutra, iPad mini je dosta brz. Dodavanje kompanije True Tone tehnologije i šire podrške za gamut boja takođe znači da novi model ima bolji displej od svojih prethodnika - čak i ako ti obimni okviri čine da su datirani. Srećom, novi model takođe dodaje podršku za Apple Pencil. Pored toga, podrška je ograničena na model prve generacije, tako da ne možete magnetno da pričvrstite olovku za mini, a punjenje može biti na nespretnoj strani. Takođe dolazi samo sa sporim 12V punjačem. Kao što je spomenuto, iPad mini neće imati smisla za sve, ali po cijeni od 330 dolara još je lakše preporučiti onima kojima se sviđa njegov faktor forme.

Izvor: Engadget