Apple-ov radikalni novi iPhone iznenada poprima oblik

Objavjeno: 19.06.2020.
Apple-ov radikalni novi iPhone iznenada poprima oblik

Taj je post prvobitno objavljen 16. juna

Novi iPhone uređaji stižu brže nego što mislite i ima puno toga za unutrašnjost. Ali sada imamo svoj najbolji pogled na radikalni remont koji će Apple isporučiti spolja.

Nakon što su prošle nedelje odbacili neke koji se tiču šema, zapanjujući dizajnerski rad svijetapple spojio je sve što znamo o iPhoneu 12 Pro, a krajnji rezultat je najveći (i vjerovatno, najpopularniji) remont u nekoliko generacija.

Industrijski insajder Ross Ioung, izvršni direktor konsultanata za isporuku lanca ekrana, izjavio je da su i iPhone 12 Pro i iPhone 12 Pro Max sada isporučeni sa 120Hz ekranima. Young je ranije rekao da Apple razmišlja o dodavanju ove tehnologije zbog zabrinutosti oko trajanja baterije. Apple neće imati pristup Samsungovim novim super efikasnim LTPO panelima (koji su rezervisani isključivo za Galaki Note 20+), mada se čini da je Apple pronašao način da još uvijek uključi ovu tehnologiju. Ovo je velika vijest s obzirom na to da su rivali uveliko usvojili 90Hz i 120Hz ekrane u poslednjih 12 mjeseci, a on pruža opipljivo glađe i brže iskustvo nego što su iPhone uređaji sa 60Hz koristili do ovog trenutka. Međutim, i iPhone 12 i novi iPhone 12 Max i dalje će biti ograničeni na 60 Hz, što je očigledan faktor njihovih iznenađujuće agresivnih cijena.

Izvor: Forbes