Apple-ovi AirPods Pro po Amazonu su po najnižoj cijeni ikada

Objavjeno: 16.06.2020.
Apple-ovi AirPods Pro po Amazonu su po najnižoj cijeni ikada

Po cijeni od 220 dolara lakše ih je opravdati preko redovnih AirPod-ova.

Možda biste željeli da postupite brzo ali čekate prodaju na Apple-ovom AirPods Pro-u. Amazon prodaje prave bežične slušalice za otkazivanje buke za 220 dolara - to je 30 dolara od uobičajene naljepnice i najniža cijena koju smo vidjeli na Amazonu do sad. To je još skuplje od standardnih AirPod-ova sa futrolom za bežično punjenje (oni se prodaju u prodaji za 170 USD, dok ovo pišemo), ali izbor je postao malo lakši ako ste spremni da platite malu premiju.

Pro modeli nadograđuju gotovo svaki aspekt iskustva. Najistaknutije zvuče bolje - Adaptivni EK podešava frekvencije na uho, dok aktivno poništavanje buke sprječava da spoljna buka uništi vaše melodije. Takođe su bolji za vježbanje između stabilnijeg naleganja i otpornosti na vodu IPKS4, kako bi zadržali znoj. Smatrali smo ih i komfornijim. I uobičajeni AirPods perketi i dalje važe: oni su veoma jednostavni za postavljanje na Apple uređajima, bez upotrebe ruku Siri i mogu vas voditi kroz duge periode zahvaljujući jednostavnom kućištu baterije za bežično punjenje.

Naravno, nisu za sve. Možete ih koristiti sa uređajima koji nisu Apple, ali gubite dio čvrste integracije. Ponekad smo otkrili da su komande za dodir. I koliko god dobar zvuk, vaše postavke bi vas mogle voditi prema rivalima kao što je Sony VF-1000KSM3 ili Jabra's Elite 75t. Ako živite u Apple-ovom ekosistemu i želite ljepše zvučne pupoljke koji oduzimaju dio složenosti Bluetooth audio-a, AirPods Pro je siguran izbor.

Izvor: Engadget