Apple predstavio novu boju iPhone 14 telefona

Objavjeno: 10.03.2023.
Apple predstavio novu boju iPhone 14 telefona

Apple je predstavio novu boju i proširio ponudu svojih iPhone 14 i 14 Plus pametnih telefona.

Kao što to obično biva u ovo doba godine, kompanija Apple je predstavila novu boju iPhone 14 i iPhone 14 Plus telefona, a ovaj put je u pitanju žuta boja. Pored nove boje samih telefona, predstavljene su i četiri nove boje silikonskih futrola.

iPhone 14 i iPhone 14 Plus će moći da se naruče u žutoj boji od petka, 10. marta, u SAD, ali ni kupci u Srbiji ne bi trebalo da čekaju predugo. Nažalost, kompanija nije predstavila novu boju za iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max modele.

Gigant iz Kupertina obično predstavlja novu boju iPhone uređaja na proleće, kako bi osnažio prodaju tokom polovine aktuelnog ciklusa uređaja. Prošlog marta, Apple je predstavio iPhone 13 i iPhone 13 mini u zelenoj boji, kao i nešto drugačiju nijansu zelene za Pro modele, dok je 2021. kupcima ponudio regularne iPhone 12 modele u ljubičastoj boji.

saopštenju za javnost, Apple je najavio da će korisnicima najnovijih iPhone uređaja sada na raspolaganju biti i četiri nove boje silikonskih futrola - žuta, zelena, plava i ljubičasta.

Izvor: mondo.rs