Apple sada prodaje obnovljeni iPhone XRs

Objavjeno: 29.05.2020.
Apple sada prodaje obnovljeni iPhone XRs

 

Početna cijena od 499 dolara 

Sada možete kupiti obnovljeni iPhone XR iz Apple Store-a, prenosi MacRumors. To je jeftiniji način dobijanja najprodavanijih telefona prošle godine, a Apple-ov proces preuređenja znači da bi on trebao raditi gotovo identično novom modelu.

Preuređeni iPhone XR od 64 GB donijet će vam 499 USD, uštedu u iznosu od $ 100 u odnosu na trenutnu traženu cijenu od $ 599, dok obnovljeni XR sa 128 GB prostora za pohranu košta 539, $ 110 manje nego 649 USD koji Apple sada naplaćuje za novi telefon. Iako je renovirani telefon dostupan u ograničenom izboru boja, postoji širi izbor opcija za skladištenje. IPhone XR od 256 GB, koji je Apple ukinuo prošle godine, može se kupiti renoviran za 629 dolara.

Te cijene nisu baš toliko jeftine kao što Apple naplaćuje za svoj novi iPhone SE, koji počinje od 399 USD, ali XR je i dalje odlična opcija, pogotovo ako niste sigurni u okvir i radije koristite Face ID, a ne Touch ID.

Svi obnovljeni telefoni kupljeni od kompanije Apple dobijaju jednogodišnju garanciju, kao i novu bateriju i novu spoljnu školjku. Apple je testirao i uređaje kako bi osigurao da rade, a kompanija ih takođe prepakuje u potpuno novu kutiju zajedno sa dodacima i kablovima.

Izvor: The Verge