Ažuriranje Samsung Galaxi M31 povuklo se nakon što je problem pogodio pametne telefone

Objavjeno: 13.04.2020.
Ažuriranje Samsung Galaxi M31 povuklo se nakon što je problem pogodio pametne telefone

Mnogi korisnici su se javili o pitanju ažuriranja Galaxi M31 putem Twittera i drugih mrežnih platformi. Samsung je navodno prestao da objavljuje ažuriranje.

Samsung je nedavno gurnuo softversku ispravku za Galaxi M31 pametni telefon. Iako je novoizdato izdanje sigurnosne zakrpe za april 2020. trebalo da riješi nekoliko sigurnosnih problema, navodno dolazi s nekoliko bagova koji uzrokuju probleme korisnicima. Mnogi korisnici su se javili o pitanju ažuriranja Galaxi M31 putem Twittera i drugih mrežnih platformi. Međutim, čini se da taj problem nije uticao na veliki broj Samsungovih korisnika, prema izveštaju.

SamMobile je izvijestio da ga je Samsung primijetio i prestao da emituje ispravku Galaxi M31. Očekuje se da će južnokorejski gigant predstaviti još jedan update kako bi sve popravio. Trenutno je nepoznato šta uzrokuje problem na Samsung Galaxi M31. Korisnici su izvijestili da se njihov uređaj zaglavio tokom postupka instalacije.

Ažuriranje softvera koje je navodno zidalo telefone Galaxi M31 imalo je verziju firmvera M315FKSKSU1ATD1. Ako još niste preuzeli ažuriranje za Galaxi M31, preporučljivo je da ne rizikujete i preuzmete ga. Mudrije je ne instalirati ažuriranje softvera jer bi prepisivanje slušalice značilo posjetu Samsung servisnom centru. Takođe, to neće biti moguće zbog trenutnog zatvaranja u Indiji.

Pored toga, samo nekoliko dana ranije, Samsung je predstavio ažuriranje za UI 2.1 za najnoviji Galaxi S10 Lite. Ažuriranje se objavljuje u Španiji, a druga tržišta bi trebalo da uslijede u narednim nedeljama. Dodao je pregršt novih funkcija sa zakrpom za bezbijednost u aprilu 2020. godine. Najnoviji One UI 2.1 naleteo je na verziju softvera na G770FKSKSU2BTD2. Navodno će ponuditi poboljšani AR Emoji sa ručnim uređivanjem i poboljšanim prepoznavanjem izraza lica. Dnevnik promjena pominje organizovaniju galeriju, brzo dijeljenje, dijeljenje muzike i ažuriranu Samsung tastaturu sa višejezičnim prevodom.

Izvor: Ber.in