Bluetooth tastatura za mobilne uređaje

Objavjeno: 15.10.2012.
 Bluetooth tastatura za mobilne uređaje
Tastatura je kompatibilna sa Windows, iOS i Android uređajima i posebno prilagođena operativnom sistemu Windows 8. Ova tastatura može da se puni i koristi Bluetooth konekciju za najviše tri uređaja u isto vrijeme. Vašu tastaturu možete povezati sa ličnim računarom, tablet računarom i pametnim telefonom, a jednim pritiskom na dugme možete se prebacivati sa jednog uređaja na drugi. Kako bi poboljšali upotrebu tastature u uslovima gde ima manje svijetla ili noću, ugrađeno je i osvijetljenje koje se samo prilagođava trenutnim uslovima i omogućava laserski graviranim tipkama da uvijek svijetle i budu lako čitljive. Tastatura takođe ima funkciju koja prepoznaje udaljenost, uključuje osvjetljenje kada se vaša ruka približi tastaturi i počinje automatski ili da tamni ili da svijetli, u zavisnosti od količine svjetlosti u sobi. Imajući na umu mobilnost i stalno neophodnu produktivnost, tastatura se puni putem USB kabla i ima bateriju koja potpuno napunjena traje 10 dana (u zavisnosti od uslova koji se tiču korisnika i kompjutera).

Zahvaljujući USB kablu možete koristiti tastaturu čak i dok se puni. Ova tastatura takođe posjeduje i dugme za paljenje i gašenje dok vas svjetlo na bateriji obaveštava kad je vrijeme da je napunite.

Tastatura Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 posjeduje i posebne tipke koje vam pomažu da se lakše krećete kroz novi Windows 8 operativni sistem koji će biti dostupan krajem ovog mjeseca. Na primjer, tipka Windows 8 Start omogućava lak i brz povratak na početni ekran dok App Switching funkcija omogućava brz prelazak sa jedne na drugu aplikaciju koju trenutno koristite.

Cijena će biti objavljena naknadno, a tastatura će se prodavati i u našoj zemlji.