Elon Musk generator imena

Objavjeno: 13.05.2020.
Elon Musk  generator imena

 

Elon Musk i Grimes oborili su internet kad su otkrili da će nazvati svoje novorođenče X Æ A-12 – ime toliko zbunjujuće da je CEO kompanije Tesla morao da ode u Joe Rogan-ov podkast da ga objasni (čak i nakon što je Grimes to već učinila na Twitter-u).

Developer Richard Reis smatrao je da postoji nedostatak nerazumljivih imena, pa je kreirao generator Elon Musk imena – alat koji predviđa kakvo bi bilo vaše ime da je milijarder vaš otac.

Sve u svemu, Musk koji će uskoro biti uhapšen (jer je otvorio Tesla fabrike uprkos lokalnim zakonima) rekao je Joe Rogan-u da je njegov jedini doprinos ovom slavnom imenu „A-12“ deo, prethodnik njegove omiljene letelice, SR-71 Blackbird. Ostalo je bila ideja njegove partnerke Grimes. U svakom slučaju, i Grimes takođe zaslužuje deo krivice.

Elonifikujte svoje ime

Da se vratimo na generator: Jednostavno unesite svoje ime i alat će ga odmah pretvoriti u njegov Musk-Grimes oblik. Na primer, Jack postaje J λ C-K, Melinda se pretvara u M ΞLι N-D4, a Anatolij se pretvara u A πλTΦ L-1Y. Shvatate već obrazac.

Ovo je sve zabava i igra, ali da vidimo šta se dešava kada se generator stavi na ultimativni test, ime svih imena: X Æ A-12.

Razočaravajuće, čak se i generator zbunjuje ovdje. Možda je problem sa spejsom u X Æ  A-12 . Šta se dešava ako ih uklonimo?

Malo manje, ali ipak razočaravajuće. U svakom slučaju, možete provjeriti šta bi bilo vaše međudimenzionalno ime klikom ovdje.

Izvor: TNW