Evo kako da uramite svoje Instagram slike (video)

Objavjeno: 25.08.2012.
 Evo kako da uramite svoje Instagram slike (video)
Drveni ramovi su odavno prevaziđeni, zato se Instagram slike prikazuju u digitalnom ramu, nazvanom Instacube! Najnoviji digitalni foto-ram, kompatibilan sa svim smartfon uređajima, napravljen je specijalno po zahtjevima Instagram aplikacije. Omogućava povezivanje na profil korisnika i automatsko prikazivanje fotografija i osvježavanje sadržaja. Uz cloud servis, heštag opcije i ažuriranje sadržaja u realnom vremenu, Instacube omogućava trenutno prikazivanje fotografija koje su nastale bukvalno prije jedne sekunde.

Na internet se povezuje preko Wi-Fi mreže i omogućava razmjenu fotografija sa više profila. Instacube podešavanja omogućavaju promjenu brzine prikaza fotki, kreiranje slajdšou efekata i puštanje muzike uz slike.

Za sve koje mrzi da koriste smartfon za pregledanje fotografija, ovo je idealan način da ih pogledaju “u pokretu”, a ima i uobičajene Instagram tastere na vrhu, koji omogućavaju interkciju sa fotkama – lajkovanje, razmjenu i pregled profila i drugih opcija Instagram aplikacije.

Instacube je još uvijek prototip, koji na jednom sajtu za traženje podrške, u vidu sponzora ili donacija, ima za cilj da sakupi 250.000 dolara, od kojih je već sakupljeno 217 hiljada.

Ukoliko do 21. septembra Instacube prikupi cifru od 250 hiljada – vidjećemo je u serijskoj proizvodnji!