Evo predloga za zabavu kod kuće!

Objavjeno: 08.04.2020.
Evo predloga za zabavu kod kuće!

Evo našeg rješenja za cijelu porodicu - kako da se ukućani svi zajedno zabave, potroše vrijeme i da se istovremeno dobro rekreiraju.

Ako su vam se sjedenje, rad od kuće, telefonski i video pozivi, kukanje, kuvanje, prebacivanje s troseda na kauč, pa s kauča na fotelju, sjedenje i čučanje ispred TV-a, igranje igara i svi ostali recepti za preživljavanje #OstaniDoma pokreta smučili, a vjerujemo da jesu - evo, pokušajte još samo ovo!

Sigurni smo da će mnogima od vas prijati!

Dok čekamo da situacija s virusom korona splasne, a nadamo se da će prije, nego poslije, i mi isto smišljamo, kao i svi vi, kako da ispunimo vrijeme. Ne može se ni čitati, raditi (oh, to još kako može), čačkati kompjuter ili igre i kuvati po cijeli dan. S jedne strane da ne bismo bili svi kao burad, lakši za kotrljanje, nego za hodanje kad sve ovo prođe i s druge strane da bismo se zabavili i bili istovremeno aktivni, isprobali smo sve i svašta ovih dana.

Igra Just Dance nas je najviše zabavila i razonodila. Rekli bismo da je ova igra rješenje za pobjeđivanje karantina i izolacije, toliko nam prija!

Prije svega, Just Dance je dostupna za sve aktuelne platforme - konzole i PC - i to je igra, kojom se upravlja pokretima, a pokreti moraju biti PLESNI!

Preuzmite aplikaciju za telefon i povežite ga na konzolu bežičnim putem pomoću koda ili preko Wi-Fi mreže (možete da koristite i PlayStation kameru, ako je imate) i od tada telefon služi kao džojstik i senzor pokreta. U igri odaberite numeru, a dostupne su stotine aktuelnih i evergrin hitova, i zabava počinje!

Na ekranu se prikazuju pokreti, koje je potrebno pratiti pomoću telefona, koji registruje pokrete. Što bolje pratite pokrete i ritam - to više zvezdica, a što više zvezdica - to više poena! Na kraju svake numere sabira se sve i određuje se koliko je kvalitetno odigrana pjesma.

Nekoliko igranja uz muziku i eto vrlo dobrog treninga za celo telo.

Uz tabelu, bodove i zvjezdice jasno vam je da se sve ovo pretvara u porodičnu zabavu, koja će vam pomoći da potrošite vrijeme u karantinu, ali još važnije - da se smijete i ostanete vedrog duha!

Pa, treba li tražiti nešto više u ovim danima? Ma, ima! Daj to ovo sve u paru! Ne samo u paru, nego i do četiri igara - neka igraju svi, cijela porodica! Komšije odozdo će se (možda) žaliti, ali nemojte da im otvarate - samo na (socijalnoj) distanci i bezbijednoj udaljenosti! Izvinite komšije... ;)

Just Dance 2020 nudi DEMO verziju za sve mašine, koja sadrži nekoliko pjesama, koje možete da puštate dokle god hoćete i na taj način ne morate zapravo ni da kupite igru, a ako se odlučite za punu verziju dobijte na stotine pjesama i tri poglavlja igre, od kojih je jedno specijalno za djecu. Tu je i muzika iz nezaobilaznog Frozen 2 crtanog filma, kao i cijeli serijal aktuelnih hitova.

Izvor: Mondo.rs