Finalmouse donosi nevjerovatan vizuelni prikaz na svoju debitantsku „Centerpiece“ tastaturu

Objavjeno: 29.12.2022.
Finalmouse donosi nevjerovatan vizuelni prikaz na svoju debitantsku „Centerpiece“ tastaturu

Kreator tehnologije za igre, Finalmouse, povećava ulog u dizajnu proizvoda sa svojom novom Centerpiece tastaturom

Debitantska tastatura Finalmouse Centerpiece ima interaktivni ekran – donoseći beskrajan niz proširenih vizuelnih prikaza. Prema Finalmouse-u, tastatura se sastoji od laminiranog stakla DisplayCircuit Stack-a, koji proizvodu daje mekanost i mogućnost da se vidi raznobojna grafika ispod.

Najavni video kompanije Finalmouse za tastaturu Centerpiece prikazuje upravo ovu ideju. Pun interaktivni ekran iza kristalno čistih tastera pruža nevjerovatan vizuelni prikaz. Ne samo da su animacije prelijepe, već može da reaguje i na vaše sopstvene pritiske tastera. Današnje tastature sa LED pozadinskim osvjetljenjem možda imaju načina da to urade, ali je definitivno drugačije kada je rezultat talasanje vode za razliku od svjetla u boji.

Pored toga, skinove interaktivnog ekrana generiše Unreal Engine 5 – otkrivajući grafičke ilustracije kompletnim video scenama. Ono po čemu se ova tastatura takođe ističe je to što se samostalno napaja svojim GPU-om i CPU-om. Jednostavna za korišćenje, tastatura je povezana jednim USB-C kablom.

Osim što izgleda stvarno fantastično, Centerpiece nam ne daje mnogo informacija u videu, koji možete pogledati ispod teksta. Ugrađeni prekidači su rezultat saradnje sa Gateron-om, kineskim brendom koji voli da se poredi sa Cherry prekidačima.

Centerpiece na kraju više liči na čudan računar nego samo na tastaturu. Ova tastatura će izgledati prelijepo na svakom stolu. Postoje male mini-igre koje možete da igrate na tastaturi i čak se može pohvaliti skladištenjem skinova, u svakom slučaju vizuelnim efektima koje bi svi voljeli da vide.

Po cijeni od 349 dolara, Finalmouse Centerpiece tastatura izlazi početkom 2023.

Izvor: it-mixer