Glasine spominju da bi OnePlus Z mogao imati jako konkurentnu cijenu

Objavjeno: 12.06.2020.
Glasine spominju da bi OnePlus Z mogao imati jako konkurentnu cijenu

OnePlus Z se već neko vrijeme pojavljuje u glasinama. Prvo se sugerisalo da će telefon koristiti MediaTek čipset, a potom su glasine ukazivale na to da bi se OnePlus mogao odlučiti za Qualcomm čipset. Sada su se pojavile glavne specifikacije telefona, zajedno sa atraktivnom cijenom koja se očekuje.

Nedavno, određeni PayBack korisnici su dobili anketu koja je istražovala da li bi korisnici bili voljni da kupe OnePlus telefon sa određenim specifikacijama i po određenoj cijeni. Sugeriše se da je ova anketa bila povezana sa neobjavljenim OnePlus telefonom, za koji se očekuje da je OnePlus Z.

Prema pomenutom istraživanju, OnePlus Z će imati 6.55-inčni Super AMOLED displej sa 90Hz stopom osvežavanja, kao i senzor otiska prsta u ekranu. Telefon bi trebalo da pokreće Qualcomm Snapdragon 765 čipset, uz 6GB RAM-a i 128GB skladišnog prostora. Pored toga, očekuje se 4300mAh baterija sa podrškom za 30W brzo punjenje. Kada su u pitanju kamere, OnePlus Z bi trebalo da ima 64MP + 16MP + 2MP senzore na poleđini, kao i 16MP selfi kameru.

Sugerisana cijena je oko 330 dolara. Pomenuta cijena je za tržište Indije, gde su telefoni uobičajeno jeftiniji, tako da bi na međunarodnim tržištima telefon mogao biti skuplji. Za sada još uvijek nema informacija o datumu objave OnePlus Z telefona.

Izvor: Benchmark