Huawei predstavlja FreeBuds 3i bežične slušalice

Objavjeno: 04.05.2020.
Huawei predstavlja FreeBuds 3i bežične slušalice

Bežične slušalice u današnje vrijeme postaju uobičajena pojava jer su svi veliki proizvođači tehnologija lansirali svoje verzije. Huawei je najnovija kompanija koja će najaviti nove bežične slušalice u obliku FreeBuds 3i sa novim estetskim dizajnom i tehnologijom aktivnog uklanjanja buke po pristupačnoj cijeni.

FreeBuds 3i nude bešavne integracije sa Huawei proizvodima s iskačućim prozorom na vašem pametnom telefonu kako bi vam pomoglo u automatskom uparivanju i omogućili trenutno uživanje u zvuku preko ušnih slušalica čim korisnik otvori Huawei FreeBuds 3i kućište za punjenje. Freebuds 3i sadrži ugrađene kapacitivne senzore sa obije strane za pogodne funkcije dvostrukog dodira, kao i funkciju inteligentne pauze kada se uklone iz ušne školjke.

Freebuds 3i opremljeni su 10-milimetarskim dinamičkim pokretačima koji isporučuju duboki bas, sa visoko osjetljivim polimerno kompozitnim membranama koje su pažljivo podešene da pruže uravnotežen i autentičan zvuk. Huawei FreeBuds 3i su izrađeni sa ergonomskim konusnim glavnim tijelima i fleksibilnim silikonskim vrhovima isporučenim u četiri različite veličine. Jedno punjenje nudi do 3,5 sata upotrebe, dok kućište za punjenje može isporučiti do 14,5 sati baterije.

Huawei je opremio FreeBuds 3i sa dva mikrofona okrenuta prema spolja, koji detektuju okolnu buku i aktivno je snižavaju do 32dB, zajedno sa 6m / s smanjenjem buke vjetra. Dodatni mikrofon okrenut prema unutra poboljšava glas u ušima za poboljšani kvalitet poziva. Huawei FreeBuds 3i su takođe otporni na vodu IPKS4 i dostupni su u shemama karbonske crne i keramičke bijele boje.

Očekuje se da će keramički White FreeBuds 3i biti dostupan za kupovinu u Huawei trgovini od 20. maja za 89,99 funti, dok će i verzije Carbon Black i Ceramic White biti u prodaji od 17. juna kod odabranih prodavaca.

Izvor: KitGuru