Igra koja je preuzela prvo mjesto od Animal Crossing

Objavjeno: 21.07.2020.
Igra koja je preuzela prvo mjesto od Animal Crossing

 

Igra Animal Crossing: New Horizons postala je popularna početkom pandemije, u vrijeme kada su igrači poželjeli optimizam u igranju, te scenarije u kojima nema stresa, krvi i nasilja. Tako se brzo popela na prvo mjesto na Nintendo Switch eShop listi najprodavanijih igara, ali se čini da je vrijeme da tron prepusti novim igrama.

 

Brzo po objavljivanju igra je dospjela u sam vrh pomenute liste, da bi se na kratko našla na drugom kada se pojavila igra Minecraft Dungeons, te Clubhouse Games. Nedavno se situacija promijenila, a zbog igre Paper Mario: The Origami King, najnovije priče iz Paper Mario franšize. Budući da je u naslovu ime najpopularnijeg Nintendo vodoinstalatera, očekivalo se da igra preuzme prvo mjesto, pa makar i na trenutak. Eksperti očekuju da će Animal Crossing povratiti krunu, i to već za nedelju dana, budući da već nekoliko mjeseci igra važnu ulogu u aktuelnoj situaciji koja je porazila čitav svijet.

Ostaje da se vidi koliko će potrajati Paper Mario vladavina, te koji je sledeći veliki naslov koji će uzdrmati listu najpopularnijih.

Izvor: Forbes