iPhone 12 mini potvrđen preko stikera za Apple kućišta?

Objavjeno: 28.09.2020.
iPhone 12 mini potvrđen preko stikera za Apple kućišta?

Nomenklatura za iPhone 12 mini se ponovo pojavila, nakon što je postojanje ovog modela telefona prvi put nagoviješteno ranije tokom nedjelje. Sada nove procurjele informacije potvrđuju neka od imena novih uređaja.

Navodni stikeri za iPhone kućišta su se pojavila, zajedno sa informacijama koje ukazuju na dolazeću iPhone 12 liniju. Stikeri navodno stižu iz Apple-ovog distributivnog centra u Irskoj i prikazuju nazive svake od iPhone 12 varijanti koja se očekuje.

Počevši od donjeg stikera, imamo 6.7-inčni iPhone 12 Pro Max Case u crnoj boji, potom iPhone 12 i iPhone 12 Pro u varijantama od 6.1 inč. Na kraju je tu 5.4-inčni model, za koji se vjeruje da je iPhone 12 mini.

iphone2_33.jpg


Fotografiju je objavio dojavljivač DuanRui, čija ranija reputacija ukazuje na to da se radi o pouzdanom izvoru. Fotografija prikazuje i oznake modela kućišta: MHL732M/A i MHLG32M/A, a Apple ove nazive nije koristio u prošlosti.

Ukoliko se glasine obistine, to bi bio prvi put da Apple koristi "mini" naziv u okviru svoje iPhone linije. Kompanija je već imala mini verzije iPad i MacBook uređaja.

Izvor: PocketNow