iPhone 5 sada možete zaštititi i Case-Mate maskama

Objavjeno: 09.01.2013.
iPhone 5 sada možete zaštititi i Case-Mate maskama
Kompanija E-mobile upotpunila je svoju ponudu Case-Mate zaštitnih maski i kućišta te je proširila paletom proizvoda namijenjenom novom Appleovom iPhoneu 5. Sada je ovaj dragocjeni gadget moguće zaštititi maskama i kućištima Barely There, Pop, Tough i Tough Xtreme.














Barely There – kao što i ime govori, ova maska jedva je primjetna, a štiti iPhone 5 od neželjenih oštećenja. Zbog Iznimno tankog dizajna lijepo leži u ruci, a istovremeno će iPhone 5 zaštiti i od padova.


Pop – ovu masku imali smo do sada prilike vidjeti na iPadovima, a sada je dostupna i za iPhone. Kombinacija plastikw i meke gume pa je tako napravljena tvrda maska s mekim dodirom. Vrlo lagano plastično tijelo Case Mate Pop!-a štiti Apple iPhone 5 od slučajnih padova i udaraca, a specifičan dizajn prednjeg djela čuvati će i ekran od ogrebotina kada uređaj polegnut na "lice".


Tough – Tough maska za iPhone 5 je silikonska zaštita za uređaj, ispod kojeg se skriva školjka od plastike koja će iPhone štititi čak i od jačih udaraca.


Tough Xtreme – najotpornije kućište ovog proizvođača namijenjeno novom iPhoneu 5. Tough Xtreme nudi najviši stepen zaštite u najtanjem obliku. Kućište kombinacija visokog stepena zaštite s elegantnim stilom. Izuzetno izdrživ dizajn formiran je pomoću tri sloja zaštite – mekani materijal izvana omotan je oko tvrde školjke napravljene od PolyCore materijala, nutrašnjost maske obložena je dodatnim apsorbirajućim materijalom (DuoFlex) koji dodatno štiti uređaj, a tu je i ugrađeni "screen protector" koji sprečava pucanje ekrana i štiti od ogrebotina.