Jedna od NAJJAČIH PC IGARA stiže na telefone i izgleda BRUTALNO

Objavjeno: 19.09.2019.
Jedna od NAJJAČIH PC IGARA stiže na telefone i izgleda BRUTALNO
Konačno imamo i datum dolaska na iOS i Android - 1. oktobar, a svjetski mediji, koji su imali priliku da je igraju tvrde da je igra, koja redefiniše mobilnu gejming industriju.

Pisali smo vam već da će Call of Duty stići na mobilne telefone i mnogi nisu bili zbog toga oduševljeni, jer se u to vrijeme očekivala najava nove PC igre. Sad, kad imamo i jedno i drugo, vrijeme je da vam kažemo da će Call of Duty: Mobile izaći već 1. oktobra za iOS i Android. Prve reakcije popularnih medija na prvu mobilnu Call of Duty igru su veoma pozitivne, iako prve reakcije igrača, kao što smo rekli - nisu bile pozitivne. Activision i Tencent su odradili odličan posao, a igra će biti besplatno dostupna sa Multiplayer i Battle Royale modovima i u Srbiji odmah od prvog dana.

Najavljene su popularne mape Nuketown, Crash i Hijacked, između ostalih, kao i modovi Team Deathmatch, Search and Destroy i Free-For-All.

Što bolje se igrač bude kotirao u multiplejer partijama, to će pre otključati likove John Soap MacTavish ili Simon Ghost Riley iz Modern Warfare serijala, kao i mnoge druge, koji će biti otkriveni na dan premijere. Za kraj je potrebno reći da igra zaista izgleda spektakularno u prvom pravom video prikazu, a kao što smo spomenuli, mediji, koji su imali prilike da je igraju nazvali su je nevjerovatno dobro optimizovanom, sjajne grafike i igrom, koja redefiniše žanr na mobilnim uređajima i mobilni gejming uopšte. Da, ovo je i vjerovatno najbolji FPS naslov dosad na telefonima. Izvor:Mondo