Jutro posle: Apple-ova „Čarobna tastatura“ susreće 13-inčni MacBook Pro

Objavjeno: 05.05.2020.
Jutro posle: Apple-ova „Čarobna tastatura“ susreće 13-inčni MacBook Pro

I Microsoft prilagodio svoje planove za Windows 10X.

Da li je Devindra Hardavar nešto pogriješila? Naš kolega urednik objašnjava zašto je kupio samostalni Ultra HD Blu-rai pleyer 2020. godine, nakon što je proglasio format „već izgubljenim“ za striming prije četiri godine. Očigledno da je Xbok One X ugrađen plejer i opcije striminga jednostavno ne mogu pobijediti samostalnost u upotrebi ili Dolbi Vision HDR kvalitet slike sa diska.

Plus, Soni UBP-Ks800M2 od 250 dolara može da reprodukuje svoje SACD i DVD-Audio diskove. Pretpostavljam da neki ljudi jednostavno ne mogu da ostanu dalje od „mrtvih“ formata diskova.

- Richard

Apple donosi svoju novu Magic Keiboard na 13-inčni MacBook Pro

Leptir tastatura je mrtva, ali dodirna traka ostaje.

Pet godina nakon što je Apple predstavio „leptir“ tastaturu koja je imala toliko problema, kompanija je izbacila to iz linije. 13-inčni MacBook Pro bio je poslednji uređaj koji je osvježen Magic Keiboard-om koji naši recenzenti preferiraju, zajedno sa dostupnim Intel-ovim procesorima desetog gena za veću snagu i fizički taster za bjekstvo. Novi laptopi su dostupni za naručivanje, počevši od 1.399 USD (za CPU desetog gena sa 16 GB RAM-a i 512 GB SSD-a, cijena počinje od 1.799 USD).

Izvor: Engadget