LG Spectrum VS920

Objavjeno: 05.04.2012.
LG Spectrum VS920
Pored HTC-a i Samsunga koji su mobilne telefone sa Android operativnim sistemom doveli do savršenstva u stopu ih prati i LG Electronics koji naprosto proizvodi moćne mobilne pametne telefone po znatno nižoj ceni. Ovaj novi model LG Spectruma VS920 zbog svoje veličine oduševio nas je, ali prvo veliko razočarenje doživjeli smo kada smo saznali da ovaj model podržava CDMA mrežu, te su ga proizveli samo za Američko tržište gde staje punih 200 dolara. Dimenzije odog velikog ljepotana su 135.4x68. 8x10.4 milimetra što je zaista veliko a težine punih 141 gram. Na njega je LG postavio HD-IPS ekran visoke rezolucije 720x1280 piksela od 4.5 inča i izuzetne velike gustine piksela 326ppi te na direktnom suncu nema tragova senki a preko je presvučen Gorilla Glass tehnologijom sa lijepo zaobljenim ivicama.
Sledeća jako dobra stvar na ovom mobilnom uređaju što čini veliku brzinu jeste procesor koji radi u dual-core na 1.5GHz i uparen je sa 1GB RAM-a. Interna memorija je 4GB ali je proširiva do 32GB. Sve najbolje je u ovom telefonu pa je i kamera od 8 megapiksela sa autofokusom i LED blicem koji okida fotografiju na 0.3 sekunde a snimak čini perfektno čistim i jasnim.

Kao i u svakom modelu od dodatnih uređaja tu su Bluetooth, Wi-Fi, GPS a od aplikacija sve one koje bih svakom naprednom korisniku olakšale radi i život koristeći ovaj mobilni telefon. Ovaj model napajaće baterija od 1830mAh.