Ljubitelji Animal Crossing-a postaju ozbiljni o izmišljenom NookPhone-u

Objavjeno: 06.07.2020.
Ljubitelji Animal Crossing-a postaju ozbiljni o izmišljenom NookPhone-u

Šteta što nemaju izbora na napuštenom ostrvu. 

Prelazak sa životinjama: Novi horizonti možda su smješteni u mirnom ostrvskom raju, ali čak ni tamo ne možete da izbjegnete tehnologiju savremenog svijeta. Svakom stanovniku se u igri daje vlasnički NookPhone koji vam omogućava da fotografišete, pogledate listu proizvoda „uradi sam“, vidite koje ribe i bube ste uhvatili, pa čak i redizajnirate djelove svog ostrva. I što duže igrate igru, to više funkcija možete otključati. To je korisno sredstvo, ali takođe nemate mnogo izbora nad kojim uređajem koristite - baš kao što on kontroliše bankarstvo na ostrvu, Tom Nook je takođe jedini provajder mobilnih usluga. Zamolili smo korisnike da procijene da li dobijate zvona vrijednim putem NookPhone ili je vrijeme da se pozovete na neke antimonopolske zakone o reketu rekuna.

Iako nikada nisu uspjeli da drže NookPhone u stvarnom životu, korisnike je i dalje impresionirao njegov čist, moderan dizajn. Dustin je bio zadovoljan što „ne zauzima mjesta u mom džepu [u igri]“, dok je Thomas napomenuo „kao da NookPhone ne postoji kada ga ne koristim, ali svaki put kada mi je potreban telefon odmah je tu u svom sjaju. Zbog ovog naizgled neobičnog čina, nisam imao niti jednu ogrebotinu ili mrlje od dobijanja uređaja od samog Tom Nook-a. "

Uprkos tome što su živjeli na navodno napuštenom ostrvu, igrači poput Coreija i Joshua dozivali su kako telefon uvijek prikazuje jak signal - idealan za kada ste u prilici i trebate da pozovete spasilačku službu. VideogameScrapbook nazvao ga je „čudom koje funkcioniše čak i kada postoje stotine milja sa nultim mobitelima“, a Thomas je to „ugodno iznenadio s obzirom da sam jedan od prvih ljudi koji je ovo ostrvo nazvao domom. Uvijek čita pune trake, a jakost signala zaista pokazuje. Kvalitet poziva zvuči kao da je onaj sa kojim razgovaram odmah pored mene. " Međutim, ipak se pojavio sa nemogućnošću da se pozove na uređaj pitajući „Zašto, Nook Inc.?“

Najveće pohvale stigle su za bateriju NookPhone, a mnogi korisnici se čude kako ne moraju da brinu o nivou napajanja uređaja. VideogameScrapbook je rekao, „Nikad se nisam napunio telefon tokom nekoliko nedelja, perioda. To je osećaj kao vještica! " I Thomas je bio podjednako popustljiv, komentarišući "Nikada nisam morao da napunim ovaj telefon, kao ikada. Ne znam da li radi na litijum-jonskim, solarnim, AAA baterijama ili čisto, ali mogu reći da bi Nook Inc. mogao da sjedi u pravom zlatnom rudniku autorskih prava ako odluči da licencira ovu tehniku drugim kompanijama . "

Međutim, iako je hardver stekao gotovo jednoglasne pohvale (dovoljno lako kada zapravo nije stvarno), stvari su bile nešto drugačije na strani softvera - tu se dešava prava interakcija korisnika. Corei je izrazio razočarenje zbog „ograničenog izbora aplikacija“, a Thomas je naveo očigledne propuste: „Na ovom telefonu nećete naći Facebook, Netflix, YouTube ili većinu svojih drugih omiljenih aplikacija.“ Dustin se bunio zbog nedostatka mobilnih igara i muzičkog plejera, jer to znači da ne može „slušati mog omiljenog K.K. zastoj u pokretu. " Joshua je dodao da barem „ažuriranja stižu danima, a ne mjesecima“. Colin je jednostavno rekao da mu treba "bjekstvo iz zatvora".

Međutim, Thomas je imao lijepe stvari da kaže o programima koje dobijate, rekavši da je „svaka instalirana aplikacija očigledno imala mnoštvo misli ulivene u svaku od funkcija. To je poklon i uzimanje. Ono što je na raspolaganju je vrlo dobro napravljeno. " Dodao je: „NookPhone ima sve što bi vam moglo zatrebati, a ništa što nemate“, posebno ako „ste u položaju poput mog u kojem možete da nadjete ostrvsko okruženje“.

Među uključenim aplikacijama, nešto što je bilo prilično negativno o telefonu, nazivajući ga "ništa više od mehanizma za praćenje robova koji je dizajnirao Nook. To je gamifikovao tako da ni vi ne shvatate, ali jasno je da vas samo upućuje u svoje zadatke. “ N je bio manje gnjavaža, ali i dalje je postavljao probleme sa korisničkim interfejsom, rekavši da je „previše klikova potrebno da biste stigli do Nook Miles +. Bilo bi zgodno prepustiti vas prečicu tamo direktno pritiskom na taster + sa početnog ekrana, umjesto da kliknete da otvorite aplikaciju Nook Miles +, a zatim pritisnete + nakon otvaranja aplikacije. "

Jedna aplikacija zbog koje su svi razgovarali - i pozitivni i negativni - bila je kamera koju je Jai nazvao revolucionarnom jer omogućava snimanje selfija treće osobe. Dustin je to čak i uporedio sa „da vas dron svuda prati“. Corei je imao nekoliko problema sa softverom za kameru, što je smatrao „vrlo ograničenim. Ne možete čak ni pomicati / naginjati lijevo ili desno! Ipak, ima lijepe, stopostotne realistične boje i rezoluciju. “ N je takođe smatrao da bi mogao biti robusniji i da se osjeća „malo anemično u poređenju sa režimima fotografija u drugim igrama“.

Izvor: Engadget