Meizu 17 stiže 22. aprila

Objavjeno: 17.04.2020.
Meizu 17 stiže 22. aprila

Jedan od najznačajnijih vodećih brodova ove godine je Meziuova najviša ponuda - Meizu 17. Još uvek nije objavljena, ali bila je izložena mnogo propuštanja u poslednjih nekoliko mjeseci, tako da znamo šta da očekujemo. Sada čak znamo i kada će stići.

I ne, nije danas kako se u početku mislilo. Izgleda da smo se malo izgubili u prevodu i Meizuova najava danas se odnosila na mSmart 5G tehnologiju.

Prema zvaničnom posteru za najave, telefon bi trebao stići 22. aprila, a najava dolazi s potpuno frontalnim prikazom uređaja koji potvrđuje ono što smo vidjeli do sada. Poprilično mali dizajn kamere sa rupom u gornjem desnom uglu djeluje prilično impresivno. I, naravno, ima prednji otisak prsta na prednjoj strani. Nije da smo očekivali drugačije.

Još jedan važan zalogaj je što će telefon podržavati takozvanu mSmart 5G tehnologiju koja je najavljena ranije danas. Ostale karakteristike su OLED panel od 90 Hz, podešavanje kuad-kamere na zadnjoj strani i 30 V brzo punjenje za ne-Pro verziju i 65V za Pro.

Od sada, ne znamo da li će telefon preći kineske granice, jer će samo pokretanje biti za Kinu. Znaćemo za nekoliko dana.

Izvor: GSMarena