Miš koji diktira modne IT trendove

Objavjeno: 12.10.2012.
Miš koji diktira modne IT trendove
Danas se mora paziti na svaki detalj – funkcionalnost i karakteristike su bitne, ali ništa manje važan element nije ni dizajn, kojim se ovaj miš diči. Nije lako biti “miss” među miševima za računar, jer hiperprodukcija i veliki broj modela trku čine vrlo dinamičnom i neizvjesnom, ali ovom modelu uspjelo je da se izdvoji iz mase. Zahvaljujući potpuno glatkom i ravnom gornjem panelu, koji nema točkić, niti je fizički razdvojen, omogućena je dodatna dizajnerska sloboda. Ovaj miš je osjetljiv na dodir, poput displeja smartfona i možete ga pipkati bilo gde da biste izabrali neku opciju, a za skrolovanje samo klizajte po površini gore-dole.

Slično tačpedu, imate slobodu pokreta bez obzira gde na mišu vam se nalaze prsti – čak i na ivicama – tako da je sve što radite prirodno i intuitivno, uključujući horizontalno i vertikalno skrolovanje i prelazak sa jedne na drugu aplikaciju.

Bežični Logitech Touch T620 miš ima stilizovane zakrivljene linije zbog udobnosti tako da vam prsti ostaju odmorni satima, kao i laserski optički senzor koji omogućava korišćenje na većini površina.

Do sada smo miševe sličnog dizajna mogli da vidimo samo u okviru Mac računarskih paketa kompanije Apple, ali su oni uvijek bili staklastog gornjeg panela, potpuno providnog, sa bijelom unutrašnošću.