Motorola-ovi sklopivi Razr dobija neke nove funkcije sa svojim Android 10 ažuriranjem

Objavjeno: 12.05.2020.
Motorola-ovi sklopivi Razr dobija neke nove funkcije sa svojim Android 10 ažuriranjem

Drugi ekran je sada korisniji

Motorola izvodi Android 10 ažuriranje za sklopivi Razr i dodaje mnoštvo novih funkcija za eksterni „Kuick View“ ekran i neke nove mogućnosti vizuelnog prilagođavanja ikona.

Većina promjena je u novim funkcijama za spoljni ekran, koji sada mogu da prikazuju smjernice Google mapa čak i kada je telefon zatvoren, obavljajte video pozive pomoću glavne kamere (koja i dalje nije sjajna, ali je bolja od interne) , i odgovarajte na tekstualne poruke cijelom tastaturom (umjesto konzerviranih odgovora koje je prethodno ponudio). Tu su i bolje muzičke kontrole i novi prelazeći prstom za brzi pristup omiljenim kontaktima ili kameri.

Takođe su nove opcije u poboljšanju opcija za prilagođavanje novih tema - karakteristika koju je Motorola dodala svom softveru sa nedavno izdatom Motorola Edge Plus - koja omogućava promjenu stila ikona, fontova i boja za Android OS.

Nažalost, nijedan od ovih dodataka ne može pomoći u većim problemima koji muče Razr, poput izuzetno visoke cijene od 1500 USD, nepouzdanog preklopnog ekrana, zabrinutosti zbog dugoročne izdržljivosti, lošeg fotoaparata ili nedovoljnog trajanja baterije.

Motorola je takođe obećala u današnjem saopštenju da će Razr dobiti drugi update Android OS-a (na Android 11) negdje u budućnosti - dobra vijest za sve koji su ga stvarno kupili.

Izvor: The Verge