Najočekivaniji mobilni stiže već u avgustu?

Objavjeno: 17.07.2012.
Najočekivaniji mobilni stiže već u avgustu?
Portal KnowYourMobile tvrdi da je od pouzdanog izvora iz Apple-a dobio informaciju da će sledeći iPhone biti otkriven već 7. avgusta. Sledeća iteracija je Apple-ov mobilni operativni sistem IOS6 za kojeg se očekuje da će biti objavljen u isto vrijeme. Prošle godine, 4. oktobra debitovao je iPhone 4S, a samo nedelju dana nakon toga stigao je na police prodavnica. Ove godine u velikoj mjeri se očekivalo kako će Apple novi iPhone otkriti u septembru ili oktobru.

Vijest kako će lansiranje iPhone-a biti u avgustu je malo škakljiva, ali s obzirom da je Apple već potresao svijet prošle godine sa novim uređajima, sve je moguće.

Ipak, analitičari govore kako više veruju u scenariju prema kojem će Apple objaviti novi iPhone u septembru odnosno oktobru te se tako usredotočiti na božićnu prodaju što je najznačajnije godišnje doba za prodaju mobilnih uređaja.

Bez obzira kada će iPhone biti zvanično predstavljen, preduzetni kineski prodavači na svojim internet stranicama već su stavili listu narudžbina...