Navodne slike uživo za Samsung Galaxy Watch 3 procurile su preko korejske veb lokacije NRRA

Objavjeno: 17.06.2020.
Navodne slike uživo za Samsung Galaxy Watch 3 procurile su preko korejske veb lokacije NRRA

Očekuje se da će Samsung Galaxy Watch 3 dobiti 1,4-inčni i 1,2-inčni ekran.

Navodne slike Samsung Galaxy Watch 3 procurile su preko veb stranice Korejske nacionalne radio-istraživačke agencije (NRRA). Na listi su brojevi modela SM-R850 i SM-R840 i naziv proizvoda - Galaki Vatch 3, zajedno sa dvije slike kućišta. Dvije slike pokazuju različite veličine biranja, 41 mm i 45 mm, za koje se očekuje da dođe pametni sat, zajedno sa nekim vizuelnim detaljima koji su predstavljeni na kućištu. Ovo dolazi tek nakon što su navodno procurile specifikacije za Galaxy Watch 3.

Kao što se vidi na veb lokaciji NRRA koja navodi SAR vrednosti uređaja, navodno su navedena dva modela Galaxy Watch 3, naime, SM-R850 i SM-R840 koji, prema prethodnim propuštanjima, znamo da odgovaraju 41 mm i 45 mm varijanti pametnog sata . Čini se da oba imaju sličan dizajn sa dva dugmeta na desnoj strani. Čini se da takođe postoji rotirajući brojčanik na Samsung Galaxy Watch 3. Modeli smartvatch-a na slikama izgledaju kao varijante od nehrđajućeg čelika. Rub staklenog ekrana vidi se brojenjem minuta.

Spisak je prvi primijetio MiSmartPrice, a nezavisni verifikovao Gadgets 360.

Kada govorimo o specifikacijama Galaxy Watch 3, kaže se da će biti u 1,2-inčnim i 1,4-inčnim displejima za 41mm i 45mm modele, respektivno. Očekuje se da će pametni sat imati 8 GB interne memorije, 1 GB RAM-a, GPS, vodootpornost 5ATM i MIL-STD 810G sertifikat, sukladno nedavnom izvještaju. Galaxy Watch 3 će, navodno, takođe biti opremljen monitorom broja otkucaja srca i EKG senzorom. Kaže se da pametni sat od 41 mm dolazi sa baterijom od 247 mAh, dok se za pametni sat od 45 mm govori da ima veću bateriju od 340mAh.

Do sada, Samsung nije dijelio nikakve detalje o specifikacijama Galaxy Watch 3. Posebno su službene stranice za podršku brojeva modela SM-R840NZSAKOO, SM-R840NZKAKOO, SM-R850NZSAKOO i SM-R850NZDAKOO nedavno izašli i vjeruju se biti za četiri različite Galaxy Watch 3 varijante - veličina 41 mm sa / bez LTE i veličina 45 mm sa / bez LTE.

Izvor:NDTV