Nova Motorola Razr bi ove godine mogla da se pokrene sa 5G

Objavjeno: 26.05.2020.
Nova Motorola Razr bi ove godine mogla da se pokrene sa 5G

Takođe može imati veću bateriju

Nova verzija sklopive Motorole Razr mogla bi da se pokrene ove godine, a možda će imati 5G, veću bateriju i poboljšane kamere (preko 9to5Google). Oni bi mogli da se pozabave nekim od mnogih kritika originalnog modela, koje su izašle u februaru.

Iznenađujuće je da je ovu prividnu novu verziju Razr-a možda otkrio izvršni direktor kompanije Lenovo, čiji je vlasnik Motorola, prenosi Android Authoriti. Generalni direktor kompanije Lenovo u Južnoj Africi Thibault Dousson pojavio se u podcastu Reframed Tech i rekao da bi novi Razr mogao da dođe oko septembra.

„Izlazi nova iteracija [Razr]. Koliko sam razumio, postoji jedan u septembru, mislim da će izaći “, rekao je ubrzo nakon 18-minutne oznake na podcastu. "Potpuno novi Razr", nastavio je.

Taj novi Razr možda pokreće Qualcomm-ov procesor Snapdragon 765 od 5G kapaciteta, a mogao bi da ima i bateriju od 2.845mAh, više od baterije od 2.510mAh u Razr-ovoj prvoj generaciji, u skladu sa specifikacijama koje su objavili XDA Developers. Priča se da je spoljna kamera nove verzije 48 megapiksela, što bi moglo biti značajan skok sa 16-megapiksela trenutne verzije, sa unutrašnjom kamerom od 20 megapiksela, većom od 5 megapiksela. Telefon takođe može da ima 8 GB RAM-a, do 6GB i 256GB interne memorije, do 128 GB.

Iako su ovo sva poboljšanja dobrodošla u odjeljku za specifikacije, nejasno je da li će ovaj novi glas o Razr-u predstaviti bilo kakve izmjene u mehanizmu za preklapanje potpisa - poput manje škripavog zgloba, promjena da se spriječe da se na ekranu pojave izbočine i grudice ili poboljšanja da se zaustave. ekran se ne ljušti od sloja laminata.

Izvor: The Verge