Novi Huawei P40 Premium izgleda spektakularno, osim jedne stvari!

Objavjeno: 28.01.2020.
Novi Huawei P40 Premium izgleda spektakularno, osim jedne stvari!
Pogledajte video render najmoćnijeg Huawei P40 modela. Ako nas pratite redovno, onda znate da će Huawei P40 serija biti predstavljena krajem marta u Parizu i da će imati Huawei P40 i Huawei P40 Pro modele.

Dok se pitamo da li će biti i Huawei P40 Lite modela, jer na Lite modele premijum serija smo odavno navikli, pojavile su se prve slike, a sad i video Huawei P40 Premium. Dosad je procurelo dosta slika ovog Huawei P40 Premium modela, koji će biti najmoćniji u Huawei P seriji dosad.

Snimak prikazuje sve što smo dosad čuli o Huawei P40 Premium modelu, a to je ekran zakrivljen ka sve četiri ivice, vodopad stranice ekrana, kao na Huawei Mate 30 Pro telefonu, skener otiska prsta u ekranu telefona, Leica kamere, crveno On/Off dugme sa strane, kao i raskošan AMOLED ekran, koji ima prostor za dvije kamere - selfi i dubinu polja ili pomoćnu selfi kameru (nadamo se sa autofokusom, najzad!).

Huawei P40 Premium trebalo bi da bude konkurent Samsung Galaxy S20 Ultra modelu i imaće vrhunsku kameru, ali isto tako ne baš najsrećnijeg izgleda, baš kao i pomenuti konkurent. Premium model će imati pet kamera, uključujući periskop, makro i širokougaonu, a optičko zumiranje će biti najvjerovatnije prvi put u industriji telefona do 10x uz moćan digitalni zum do najmanje 50x ili više.

S druge strane, Huawei P40 Pro imaće četiri kamere drugačijeg rasporeda i opcija, ali isto sređivane u saradnji sa Leica kompanijom, a Huawei P40 trebalo bi da ima tri kamere pozadi.

Sva tri modela doći će sa Kirin 990 čipsetom i sa AppGallery HMS ekosistemom AOSP verzije Android operativnog sistema.

Telefoni će, takođe doći u nekoliko trendi boja i nadamo se po vrlo konkurentnim cijenama, jer je kompanija Samsung odlučila da je vrijeme da Galaxy S serija opet poskupi. Izvor:Mondo