Novi Samsung Galaxy Note20 + futrola potvrđuje dizajnerske glasine

Objavjeno: 25.06.2020.
Novi Samsung Galaxy Note20 + futrola potvrđuje dizajnerske glasine

Dvojac Galaxy Note20 već je primijetio propuste za poslednjih nekoliko mjeseci i već imamo prilično dobru predstavu o tome kako će izgledati. Sada je Ice Universe podijelio još jedan slučaj, koji potvrđuje dizajn i daje nam još nekoliko detalja o lokaciji funkcionalnih elemenata.

Slike prikazuju futrolu za još uvijek neobjavljeni Galaxy Note20 + sa pet rupa. Ovo, međutim, nije novo, jer već znamo da će telefon imati tri kamere koje ostaju druga dva izreza za 3D ToF senzor i LED blic.

Štaviše, snimak sa donje strane kućišta otkriva četiri rupe - ništa neobično s obzirom da postoji jedan za mikrofon, jedan za priključak, jedan za zvučnik i jedan za S olovku.

Glavna promjena u odnosu na prethodne Note telefone je da je slot za S Pen pomjeren sa lijeve strane. Ovo bi moglo biti rezultat pozicioniranja glasnoće i tipke za napajanje ili unutarnjeg dizajna telefona.

U našim Galaxy Note10 i Note10 + recenzijama, izrazili smo razočaranje pozicioniranjem dugmeta i sumnjali da je krivac S Pen mogao biti krivac. To bi se zapravo moglo pokazati istinitim. Zbog pomjeranja dugmeta, promjena S Pen-a je više nego dobrodošla.

Izvor: GSMarena