Novi Samsung Galaxy S24 renderi još jednom ističu ravan ekran telefona

Objavjeno: 31.12.2023.
Novi Samsung Galaxy S24 renderi još jednom ističu ravan ekran telefona
 

​Još jednom su se na internetu pojavili insajderski Samsung Galaxy S24 renderi koji potvrđuju ravan ekran i dosljedan dizajn predstojećih premijum telefona.

Iako je skoro sve o predstojećim Samsung Galaxy S24 telefonima procurilo na internet, od slika do specifikacija, izgleda nikad nije dosta, pa tako opet internetom kruže novi insajderski renderi. Uprkos tome što bi nova Samsung premijum serija uređaja trebalo da izađe već za nekoliko dana, odnosno početkom januara kada ćemo vidjeti zvanične specifikacije telefona i njegov dizajn, ove slike podsećaju da će serija imati ravan ekran na osnovnim modelima, i skoro potpuno ravan ekran na Ultra modelu.

Slike je podijelio Twitter nalog @MysteryLupin, koji je takođe u javnost iznio rendere i tokom prošle nedjelje. Međutim, Samsung je prošlonedjeljne slike nekako uspio da ukloni sa ove društvene mreže.

Dok Galaxy S24 i Galaxy S24 Plus imaju ravne ekrane, Galaxy S24 Ultra takođe ima gotovo ravan ekran. Postoji veoma suptilna krivina na ivici, ali ta krivina više je na spoljnjem sloju stakla nego na samom ekranu.

Nedavno curenje informacija o evropskim cijenama predstojećih uređaja sugeriše da bi Galaxy S24 i Galaxy S24 mogli da budu jeftiniji, dok će Galaxy S24 Ultra najvjerovatnije biti skuplji od svog prethodnika.

Kada su u pitanju procesori koji će pokretati nove telefone, izgleda da će oni ipak zavisiti od regiona u kojima će telefoni biti dostupni. Tako bi najnoviji Qulacomm Snapdragon 8 Gen 3 trebalo da se nađe u telefonima na SAD tržištu, a u evropskim zemljama ovaj procesor navodno ostaje samo na Ultra modelu, dok će za osnovne modele navodno biti rezervisan Exynos 2400.

U svakom slučaju, sve informacije, od cijena, preko dizajna do specifikacija trebalo bi da saznamo do kraja januara, jer bi predstavljanje uređaja trebalo da se desi sredinom mjeseca.

Izvor: nezavisne