Novi Theragun novi uređaji za masažu imaju Bluetooth i rade mirnije

Objavjeno: 04.05.2020.
Novi Theragun novi uređaji za masažu imaju Bluetooth i rade mirnije

Tu je i novi jeftiniji model, nazvan mini.

Pušci za perkusivne terapije su širom Instagrama i ostatka interneta, ali Theragun je jedan od prvih koji je izbio. Izvjesno je da se nudi niz uređaja koji su pokrivali nekoliko cjenovnih poena - čak i ako nijedan od njih nije baš jeftin. Kompanija, sada poznata kao Therabody, lansira svoju porodicu alata za masažu četvrte generacije, uključujući potpuno novi, manji, jeftiniji mini Theragun koji je manji od 200 USD. Therabody se takođe širi na CBD proizvode kako bi upotpunio svoj novi hardver, i u aktuelnim i unosnim oblicima. Ali usredsredimo se na gadgete za masažu i razložimo glavna poboljšanja. 

Možda najveća nadogradnja je Theragun-ova „KuietForce“ tehnologija, koja tvrdi da svoje masažne puške održava moćnim, ali zvuče manje kao električni alat. Ako već niste čuli za ove uređaje, oni imaju za cilj smanjenje bolova u mišićima, poboljšanje pokretljivosti i uopšteno olakšavanje osjećaja posle vježbanja. Oni obično spakuju udarac i neobična trouglasta konstrukcija (da, postoji razlog za to) može doseći 90 odsto mišića i zglobova kada se koriste sami, kažu u kompaniji,

Sačekaćemo da prvo isprobamo novu seriju prije nego što se složimo da oni stvarno rade tiho, mada kompanija kaže da novi uređaji zvuče bliže električnoj četkici za zube nego nečemu iz Black and Deckera. Nova tiša motorna tehnologija biće ugrađena u Theragun Pro, Elite, Prime i novi mini, koji je uređaj s jednom rukom i izgleda potpuno drugačije od ostatka porodice.

Theragun mini (200 USD), koji kompanija naziva "džep", nudi 20 kilograma sile i tri različita podešavanja brzine. Uz masažu, masaža bi trebala trajati 150 minuta. LED lampice na vrhu uređaja će vas obavestiti koji režim koristite.

Zakoračite do premijera (299 dolara) i stvari izgledaju poznatije, s tim trokutastim Theragun okvirom, 30 kilograma oomfe i pet podešavanja brzine. Prime, uz ostale skuplje modele, Elite i Pro, sada imaju Bluetooth i povezuju se sa novom TheraBody aplikacijom koja može da se sinhronizuje sa Apple Health, Google Fit i Samsung Health. Nije mi potpuno jasno koje će prednosti to ponuditi, ali kompanija kaže da će isporučiti tretmane masaže „jedinstveno prilagođenima“ načinu vježbanja i vašim preferencijama. Prime zamjenjuje početni nivo Theragun Liv.

Zamjenjujući originalni Theragun G3, Elite (399 dolara) dolazi u crno-bijelim opcijama, sa 40 kilograma sile, potpuno prilagodljivim rasponom brzina do 2400 impulsa u minuti, i pet dodataka, uključujući prigušivač, konus, klin i, oblici palca Postoje tri ugrađene rutine vođene aplikacijama i OLED ekran za prikaz intenziteta i nivoa baterije. Očekujte da punjenje traje dva sata.

Zaokružujući seriju, vrhunski Pro (599 USD), prikazan gore, je masažni pištolj „komercijalnog kvaliteta“ koji ima rotirajuću ruku i zamjenljive baterije, tako da se može koristiti u kontinuitetu. Razumljivo je da je namijenjen terapeutima i trenerima ili sportistima visokog nivoa. Dolazi sa dodatnim „super mekim“ nastavkom za osjetljivija područja i može dobiti do 60 kilograma sile. Zvuči zlobno.

Svaka zamijenljiva baterija treba da bude dobra za 150 minuta masaže. Cijena je ista kao i model koji je zamijenio, G3Pro, i dobija dvogodišnju garanciju.

Serija je danas u prodaji na sajtu Theragun.com, zajedno sa novim bežičnim punjačima za vrhunski Theraguns. Čini se da je mini najzanimljiviji u novoj klasi, sa prenosnijim faktorom i cijenom zbog koje će redovni radnici u teretanama biti manje.

 Izvor: Engadget