Novi Xiaomi Mi Mix telefon stiže naredne nedjelje

Objavjeno: 25.03.2021.
Novi Xiaomi Mi Mix telefon stiže naredne nedjelje

Xiaomi je potvrdio da će više detalja o Mi 11 liniji objaviti 29. marta u Kini, kada se očekuje predstavljanje Mi 11 Pro i Mi 11 Ultra modela. Kompanija je takođe potvrdila da će tokom istog događaja predstaviti Xiaomi Mi Mix telefon, a novi tizer ukazuje na to da se "Mix uskoro vraća".

Pored ovoga, Xiaomi je istakao da će dolazeći Mi Mix telefon koristiti tečno sočivo, koje je ova kompanija sama razvila. Prema navodima, ovo će biti prva implementacija tečnih sočiva na nekom telefonu, a funkcionišu kao ljudska sočiva, preko podešavanja žižne daljine.

Još uvijek nije potvrđen zvanični naziv novog Mi Mix telefona, mada neki izvori tvrde da će to biti Mi Mix 4 i da će biti prvi Xiaomijev savitljivi telefon. Nedavno su se pojavile fotografije koje uređaj prikazuju uživo i sugerišu da će imati mehanizam savijanja ka unutra.

Pored toga, TENAA listing je nedavno otkrio Xiaomi telefon koji bi mogao biti upravo dolazeći fleksibilni model. Telefon bi mogao imati podršku za 67W brzo punjenje, 12GB RAM-a i 512GB skladišnog prostora. Pomenut je i još jači model, sa 16GB RAM-a i 512GB skladištem.

Izvor: MySmartPrice