OnePlus 9 Pro stiže sa punjačem u pakovanju, poznat izgled kamera modula

Objavjeno: 09.03.2021.
OnePlus 9 Pro stiže sa punjačem u pakovanju, poznat izgled kamera modula


OnePlus je objavio zvanični datum predstavljanja svoje naredne serije premijum telefona, a OnePlus 9 serija će biti ozvaničena 23. marta. Objavljen je i prvi zvanični tizer za OnePlus 9 Pro, koji pokazuje gornju polovinu telefona.

Video tizer potvrđuje da je dizajn sa ranije procurjelih fotografija uređaja bio tačan. Vidljive su četiri kamere u modulu, uz Hasselblad logo. OnePlus je ranije objavio da je ozvaničio svoje partnerstvo sa Hasselbladom.

Pete Lau, CEO kompanije OnePlus, je takođe potvrdio da će se kompanijini dolazeći premijum telefoni isporučivati sa punjačem u pakovanju, a biće to veoma brzi Warp adapter.

Očekuje se da će OnePlus 9 i OnePlus 9 Pro koristiti Snapdragon 888 čipset, 8GB RAM-a, 128GB skladišnog prostora, AMOLED displej sa osvežavanjem od 120Hz. Standardni model će imati veličinu ekrana od 6.55 inča, dok će Pro model koristitti 6.7-inčni displej.

Operativni sistem je Android 11 uz OxygenOS, a kapacitet baterije bi mogao biti 4500mAh za oba modela, uz podršku za 65W punjenje.

Izvor: GSMArena