OnePlus sprema nove telefone sa dvije i tri kamere na poleđini

Objavjeno: 03.08.2020.
OnePlus sprema nove telefone sa dvije i tri kamere na poleđini

OnePlus je nedavno predstavio OnePlus Nord telefon, koji je kompanijin prvi model iz srednjeg segmenta posle dužeg vremena. Nedavno se na Geekbenchu pojavio misteriozni telefon kodnog imena Billie. Nove informacije, takođe otkrivaju da kineska kompanija možda planira objavu dva nova telefona u narednom periodu. Telefoni se očekuju sa dve i tri kamere na poleđini.

Dojavljivač Max J i Concept Creator su sada objavili video sa renderima dolazećih OnePlus telefona. Video prikazuje telefon kodnog imena Billie, a u videu se može vidjeti i sa nazivom Aurora. Vjeruje se da je u pitanju novi model iz Nord serije. Dizajn telefona, koji se mogu vidjeti u videu, zasnovan je na konceptima i mašti dizajnera.

Billie se očekuje u dvije varijante. Oba telefona imaju punch-hole displej. Nije poznato da li će telefoni biti opremljeni AMOLED ili LCD panelima. Jedan od telefona ima tri kamere na poleđini, dok drugi ima dva kamera senzora.

Neke glasine sugerišu da će misteriozni OnePlus Billie telefon koristiti Snapdragon 690 5G čipset, ali za sada nema drugih informacija o ovom modelu.

Izvor: Concept Creator