Ovo su najdetaljniji renderi Galaxy Z Fold3 telefona do sada

Objavjeno: 01.02.2021.
Ovo su najdetaljniji renderi Galaxy Z Fold3 telefona do sada


Do sada se još nisu pojavljivale fotografije koje uživo prikazuju Samsungov dolazeći Galaxy Z Fold3 fleksibilni telefon. Ipak dizajner Ben Geskin, koji je poznat po svom kvalitetnom radu, prikazuje render koji sugeriše kako bi Galaxy Z Fold3 mogao izgledati.

Njegov dizajn je u najvećoj mjeri zasnovan na procurjelim informacijama koje su se do sada pojavljivale o Z Fold3 modelu. Dizajn pokazuje ikstaknut sistema kamera, koji je identičan onom na Galaxy S21 Ultra telefonu.

Već neko vrijeme se pojavljuju informacije o tome da će dolazeći fleksibilni telefon imati podršku za S Pen. Očekuje se da će pametna olovka, kao i kod S21 Ultra modela, biti nuđena zasebno. U to vjeruje i Geskin, s obzirom na to da je S Pen sa slike preveliki da bi mogao da se smjesti u slot u telefonu, mada je ovo i dalje samo vizija dizajnera.

Jedna od skorijih informacija, koje smo čuli o Z Fold3 modelu, tvrdi da će imati manje displeje nego njegov prethodnik. Ovoga puta se očekuje 7.55-inčni unutrašnji ekran i 6.21-inčni spoljašnji displej. Još jedna moguća funkcija je i kamera ispod ekrana.

Samsung Galaxy Z Fold3 bismo mogli očekivati u junu ove godine, a moguće je da će telefon imati cijenu koja je na nivou aktuelnog Galaxy Z Fold2 modela.

Izvor: GSMArena