Patent sugeriše da će Samsung Galaxy Fold 2 biti vodootporan i imaće duži displej za obavještenja

Objavjeno: 26.05.2020.
Patent sugeriše da će Samsung Galaxy Fold 2 biti vodootporan i imaće duži displej za obavještenja

Novi patent kompanije Samsung Electronics ukazuje na nekoliko karakteristika dolazećeg Galaxy Fold 2 fleksibilnog telefona. Sajt LetsGoDigital je kreirao rendere zasnovane na skicama i informacijama iz patenta, a fotografije pokazuju novu vrstu eksternog displeja za uređaj.



U pitanju je dugačak displej, čija će namjena biti prikazivanje obavještenja. Pored toga, patent ukazuje na to da bi Galaxy Fold 2 mogao koristiti IP sertifikaciju. Opis iz patenta glasi "elektronski uređaj sa vodootpornom strukturom".

Iako su ranije glasine sugerisale da će naredni Fold telefon imati veći eksterni displej, novi patent pokazuje da će taj ekran biti manji i duži. Možda Samsung razmatra objavu dva Galaxy Fold modela - moguće Galaxy Fold 2 sa većim eksternim ekranom i Galaxy Fold 2 Lite sa manjim ekranom. Takođe, ranije se pominjao Galaxy Note Fold, koji bi bio kompatibilan sa S Pen pametnom olovkom.

Očekuje se da će Samsung predstaviti novi Galaxy Fold uređaj kasnije tokom godine, a uređaj bi mogao debitovati tokom Samsung Galaxy Note20 Unpacked događaja.

Izvor: LetsGoDigital