„Pistol Whip“ dolazi na PlayStation VR ovog jula, 2020. godine, otkriven je mapa puta za sadržaj

Objavjeno: 17.06.2020.
„Pistol Whip“ dolazi na PlayStation VR ovog jula, 2020. godine, otkriven je mapa puta za sadržaj

Cloudhead Games postavio je buduće planove za svoj fantastični VR ritam FPS Pistol Whip-a na UploadVR izlogu.

Prvo, Pistol Whip-u je dodata nova numera „Religija“. Cloudhead kaže da je ovo poslednja postava "prve sezone" igre, serije besplatnih redovnih promjena koje su uključivale Dark Skies, Full Throttle, Akuma i High Priestess, neke od najboljih numera u cijeloj igri do sada. Do sada, igrajući kroz Religiju samo jednom, rekao bih da je to jedan od lakših nivoa petorice, i pored rekordne dužine. Akcenat stavlja više na izdržljivost i fizičko kretanje nego na mahnito izmicanje nekih drugih nivoa poput Groba ili Mračnog neba.

Ažuriranje Religion-a takođe je predstavilo nove kože za oružje zasnovane na jednoj od glavnih inspiracija igre, Johnu Vicku. Ovo je kolekcija tri nova modela pištolja, pod nazivom „Kolekcija Baba Iaga“. Da biste skratili stvari, postoji veliki broj poteškoća, ažuriranja performansi i preradjenih neprijateljskih šejdera kako bi ih se lakše uočilo u apstraktnom vizuelnom napadu svakog nivoa.

Gledajući malo unaprijed, Cloudhead je potvrdio da će Pistol Whip 28. jula stići na PlayStation VR. Već smo znali da će se igra lansirati na „Ljeto 2020“, ali lijepo je imati stvarni datum.

Dok Religion označava kraj prve vožnje mjesečnih promjena, avgust će vidjeti trostruko lansiranje sa besplatnim trorednim ažuriranjem 'Heartbreaker'. Ovo ažuriranje označiće radikalni tonalni pomak od sadržaja koji smo već vidjeli u Pistol Whip-u, jer odustaje od intenzivne, hardcore ritmičke akcije u zamjenu za više „hladne“ muzičke slike inspirisane igrama poput Saionara Vild Hearts . Dok je to još uvijek Pistol bič, nivoi će biti apstraktniji i živopisniji, muzika će odstupati od stvari koje smo dosad imali, a neprijateljski zaplešući, neprijatelji će plesati dok ih pucate vodenim pištoljima.

Konačna najava koju je Cloudhead dao jeste da će besplatna kampanja stići u Pistol Whip negdje u K4 2020. "Concierge" će biti petodjelna kolekcija nivoa povezanih "kinematološkom akcionom kampanjom", prvi put igra pokušao je da uradi bilo šta što podsjeća na zaplet. Zvuči kao da će se ovo vratiti akciono dizajniranom modelu standardne Pistol Whip igre, ... iskreno, volio bih da se oprobam i budem lazan rom-com koji se priča ritmičkim pucanjem bubblegum popa.

Pistol Whip je dostupan na PCVR i Oculus Quest-u, a PlayStation VR port objavljen je 28. juna.

Izvor: Forbes