Pogledajte kako će izgledati Samsung Galaxy Z Flip 3 sa dodatnim spoljnim ekranom, na 4K renderima

Objavjeno: 04.05.2021.
Pogledajte kako će izgledati Samsung Galaxy Z Flip 3 sa dodatnim spoljnim ekranom, na 4K renderima

Prije par dana, neočekivano je najavljen dizajn "sledećeg Z Flip-a". Preko Tvitera je za kratko vrijeme prikazano nekoliko slika na kojima se Samsung Galaxy Z Flip 3 može vidjeti u preklopljenom obliku, a jedna od karakteristika je i dvobojni dizajn. Oko sistema kamere i ekrana odabrana je crna završna obrada. Ostatak kućišta dobiće drugu boju, a ovaj put će biti dostupne više dodatnih varijanti boja. Slike pokazuju da će sklopivi pametni telefon biti dostupan barem u sivoj, bijeloj, ljubičastoj i zelenoj boji.

Na osnovu ovih novih informacija, grafički dizajner Giuseppe Spinelli radio je na stvaranju nove serije 3D prikaza proizvoda za LetsGoDigital. Ovoga puta, Samsung Galaxy Z Flip 3 poklopac opremljen je dvostrukom kamerom i ekranom od 1,83 ”.

 

samsungzflip3camera.jpg

 

Procurjele slike takođe pokazuju da će pametni telefon sa preklopnom školjkom biti opremljen Corning Gorilla Glass Victus staklom, kako bi uređaj bio dodatno otporan na ogrebotine. Na internetu možete pročitati razne priče o dizajnu, a neki govore o „najboljem dizajnu“ ikada, dok ga drugi očigledno manje vole.

Pored ekrana, čini se da je i sama školjka malo redizajnirana za pojačanu čvrstinu. Samsung Electronics je nedavno podnio nekoliko prijava žigova za „Armor Frame“, „Armor Skin“, „Armor Layer“ i Pro-Shield “. Opis zaštitnih žigova označavao je ojačani okvir pametnog telefona. Svakako nije nezamislivo da će predstojeći sklopivi pametni telefoni ove marke imati izuzetno robustan i izdržljiv Armor Frame.

 

galaxyzflip3release.jpg

 

Čini se da Samsung takođe prvi put daje svojim sklopivim IP ocenu. Zbog konstrukcije, školjka vjerovatno još uvijek neće biti potpuno vodootporna i otporna na prašinu, ali će vjerovatno biti otporna na prskanje. Ovo bi naravno bio lijep dodatak, jer trenutno uopšte nije dostupan pametni telefon koji se može preklopiti a da ima IP zaštitu. Prethodni model se pojavio u prodaji po cijeni od 1500 eura, a očekuje se da će se novi sklopivi uređaj pojaviti na tržištu po nešto nižoj cijeni, već za par mjeseci, a biće predstavljen par nedelja ranije na Galaxy Unpacked Summer eventu.

Kupci će nove Galaxy Buds vjerovatno dobijati na poklon kao i do sada, a možda će biti organizovana i promocija u kojoj će se dobijati i besplatan punjač, za koji se očekuje da više neće biti standardno uključen u prodajno pakovanje.

Izvor: LetsGoDigital