Pogledajte prvi trejler za "Test Drive Unlimited Solar Crown"

Objavjeno: 08.07.2020.
Pogledajte prvi trejler za "Test Drive Unlimited Solar Crown"

Osim toga, prikolice za "Steelrising" i još mnogo toga.

Prošlo je skoro decenija od kako je Test Drive Unlimited 2 izašao na PlayStation 3 i Xbox 360, ali, nakon dužeg čekanja, fanovi su prvi put pogledali nastavak masovnog pionira na mreži. Francuski izdavač Nacon u utorak je podijelio teaser za Test Drive Unlimited Solar Crown.

Nismo vidjeli mnogo u načinu igranja. Međutim, nekoliko ljudi koji su radili na prethodne dvije igre doprinosi novom ulasku, pa se čini da je to u dobrim rukama. U igri će učestvovati automobili proizvođača automobila poput Ferrarija i Lamborghinija. Prema Eurogameru, on će pozajmiti sistem za rukovanje VRC 8, koji sugeriše da će igrači moći da voze van terena. Uz to, izgleda da će se neki modni elementi iz prethodne dvije igre vratiti.

Nacon nije podijelio datum izlaska za Test Drive Unlimited, niti je rekao šta će na kojim platformama moći da ga reprodukujete kada se pojavi.

Tokom iste izloge, izdavač je podijelio i teaser za igru pod nazivom Steelrising. To je najnoviji projekat Spidersa, studija koji je prošle godine objavio Greedfall. Steelrising će se odvijati u alternativnoj istoriji u kojoj kralj Luj KSVI koristi vojsku automata da bi odbio Francusku revoluciju. Naslov će se lansirati na konzole PC-a i nove generacije.

Još jedna stvar vrijedna spomena je da je Nacon zadirkivao igru pod nazivom Vampire: Maskuerade - Svansong. Ne brkajte ga sa Vampire: The Maskuerade - Bloodlines 2. Poslednji je nastavak kultnog klasičnog RPG-a iz 2004. godine Three Games.

Izvor: Engadget