Pojavile su se informacije o funkcijama i cijeni Samsung Galaxy Buds Pro slušalica

Objavjeno: 22.12.2020.
Pojavile su se informacije o funkcijama i cijeni Samsung Galaxy Buds Pro slušalica

Naredna generacija Samsungovih slušalica se u nekoliko navrata pojavljivala u vijestima tokom prethodnih mjeseci, a sada imamo bolji uvid u Galaxy Buds Pro zahvaljujući Galaxy Wearable aplikaciji.

Za početak, Buds Pro slušalice stižu sa aktivnim utišavanjem buke, kao i 3D audio podrškom za video sadržaj. Takođe, slušalice će moći da menjaju Ambient mod automatski ukoliko detektuju korisnikov glas, kao i da smanjuju zvuk media sadržaja koji se reprodukuje.

3D audio funkcija bi trebalo da radi slično kao Apple Spatial Audio koji koriste AirPods Pro slušalice, podešavanjem izlaza zvuka zasnovanih na pokretima korisnika preko ugrađenog žiroskopa.

Korisnici takođe dobijaju svičeve za standardne profile zvuka u okviru aplikacije, sa bass boost, clear i treble boost opcijama. Find My Earbuds je još jedna korisna funkcija, koja funkcioniše u tandemu sa Samsung SmartThings aplikacijom, a omogućava lakše lociranje Buds Pro slušalica.

Na kraju, GalaxyClub izveštava da će Samsung Galaxy Buds Pro slušalice biti dostupne po maloprodajnoj cijeni od 229 evra u Evropi, a stižu u crnoj, srebrnoj i beloj boji.

Izvor: GSMArena