Pojavili su se zvanični render i fotografija pakovanja Redmi Note 10 Pro telefona

Objavjeno: 23.02.2021.
Pojavili su se zvanični render i fotografija pakovanja Redmi Note 10 Pro telefona


Redmi Note 10 i Note 10 Pro će biti predstavljeni 24. februara, a mogao bi im se pridružiti i Pro Max. Dozajn Pro modela se pojavio i može se pronaći onlajn.

Tu je render telefona, koji djeluje kao zvanični, kao i fotografija maloprodajnog pakovanja koja potvrđuje da je zaista u pitanju Note 10 Pro. Izgleda da telefon dosta ideja douajna crpi od Mi 10 Ultra modela, bar kada je u pitanju dizajn kamera sa srebrnim naglaskom oko glavnog senzora.

Prema onome što se može vidjeti, postoje dva velika kamera modula, kao i dva manja senzora između njih. Sa strane bi mogli biti LED blic i prozor za laserski autofokus.

S prednje strane se vidi pinch-hole ekran, sa tamkom okvirima tako da se očekuje visok screen-to-body odnos. Senzor otiska prsta bi mogao biti smješten sa strane okvira.

Glasine sugerišu da će Redmi Note 10 Pro imati IPS LCD panel sa 120Hz osvežavanjem. Pokretaće ga Snapdragon 732G čipset, a imaće i 5050mAh bateriju. Očekuju se  6GB + 64GB, 6GB + 128GB i 8GB + 128GB za memoriju i skladište.

Izvor: PlayfulDroid