Predstavljen prednji dio maske za novi iPhone?

Objavjeno: 19.07.2012.
Predstavljen prednji dio maske za novi iPhone?
Umorni od curenja informacija o sledećoj generaciji iPhone-a? Ne? Onda, tu je još jedna fotografija onoga što se kaže da će biti prednja maska novog iPhone-a. Ono što izgleda da je crna verzija prednjeg dela, a ono što izgleda kao da je bela je zapravo druga strana iste komponente. Prednja masaka, ako je istinita sugeriše da će uređaj stvarno imati veći ekran. Štaviše, ukoliko se malo bolje ispita ova komponenta može da se otkrije još jedna promjena. Riječ je o prednjoj kameri, koja je se očekuje da bude u centru prednje strane, odmah iznad slušalice. Pozicioniranje prednje kamere nije toliko interesantno, ali je interesantna činjenica da će verovatno podržati HD, koja ako je tačna FaceTime ćaskanje če izgledati mnogo bolje na 720p.

Što se tiče ekrana veruje se da će biti 4″ i rezolucije 640x1136pix. Ovo će dodati prostor za novi red ikona na početnom ekranu i obezbediće odnos 16:9.

Naravno, nikome nije potvrđeno da ova komponenta zaista pripada sledećem iPhone-u, tako da ko zna, možda je i ova samo jedna lažna sličica. Ali, saznaćemo do kraja godine koja je od informacija tačna, i da li je neka od dosadašnjih “procurelih” slika istinita.