Pročitajte kada bi se mogli pojaviti Samsung Galaxy Z Flip3 i Z Fold3

Objavjeno: 05.02.2021.
Pročitajte kada bi se mogli pojaviti Samsung Galaxy Z Flip3 i Z Fold3

Ukoliko su najnovije glasine tačne, Samsung planira da svoje nove fleksibilne telefone objavi u julu ove godine. Tako bi Galaxy Z Flip3 i Galaxy Z Fold3 bili objavljeni dva meseca ranije u odnosu na Z Fold2, koji je stigao u septembru prošle godine.

Ukoliko Samsung pravi izmene u svojoj strategiji objave telefona, a kompanijina premijum linija za prvu polovinu godine (S21 serija) je već objavljena u januaru, onda novi plan objave za fleksibilne telefone ima smisla. Za sada je još uvek rano da bi smo znali da li su ove glasine istinite.

Očekuje se da će Galaxy Z Fold3 imati izmenu gde će sa UTG (Ultra Thin Glass) konstrukcije preći na plastiku. Telefon bi trebalo da ima 7.55-inčni unutrašnji displej i 6.21-inčni eksterni displej. Glasine ukazuju i na moguću podršku za S Pen pametnu olovku.

Z Flip3 bi, s druge strane, mogao imati unutrašnji displej dijagonale 6.7 inča, sa 120Hz stopom osvežavanja. Spoljašnji displej će takođe biti veći nego kod originalnog Z Flip modela. Glasine pominju i jeftiniji Z Flip3 model, sa čipsetom iz srednjeg segmenta.

Izvor: GSMArena