Prve fotografije Samsung Galaxy Book Pro, Pro 360 laptopova

Objavjeno: 22.03.2021.
Prve fotografije Samsung Galaxy Book Pro, Pro 360 laptopova

Samsung radi na proširenju svoje Galaxy Book serije, preko novih Windows laptopova. Ranije su se pojavile informacije da uskoro stižu dva nova Galaxy Book Pro laptopa, a specifikacije Galaxy Book Pro i Pro 360 modela su se već pojavile onlajn. Sada imamo i rendere dva laptopa.

Fotografije laptopova nam je omogućio dojavljivač Evan Blass (@evleaks). Galaxy Book Pro će najvjerovatnije biti nasljednik prošlogodišnje Galaxy Ion linije, a Galaxy Book 360 bi mogao stići kao naslednik Galaxy Book Flex serije. Prema navodima dojavljivača, oba laptopa će biti dostupna u veličinama od 13 i 15 inča. Pored toga, Samsung će ih nuditi u dve opcije boja - plavoj i srebrnoj za Galaxy Book Pro i Navy i Gold za 360 model.

sam2_497.jpg


Laptopovi će imati OLED displej, a sada se na Galaxy Book Pro seriji očekuje i podrška za S-Pen. Očekuje se više konfiguracijam sa 11. generacijom Intel Core i5 i Core i7 procesora. Procesori bi mogli biti upareni sa Nvidia Mx450 grafičkim kartama. Za Galaxy Book Pro se očekuju Wi-Fi i LTE modeli, dok bi Galaxy Book Pro 360 trebalo da dobije Wi-Fi i 5G varijante. Laptopovi će imati Thunderbolt4 port.

sam3_140.jpg


Nema informacija o datumu objave, cijeni i tržištima na kojima će laptopovi biti dostupni. Očekuje se da će biti predstavljeni tokom Samsungovog Unpacked događaja u aprilu.

Izvor: Voice