Prvi zvanični paket Viber stikera Podgorice sada dostupan za besplatno preuzimanje!

Objavjeno: 18.12.2020.
Prvi zvanični paket Viber stikera Podgorice sada dostupan za besplatno preuzimanje!

 

Poklon Glavnog grada svim Viber korisnicima povodom 19. decembra, Dana oslobođenja Podgorice

Podgorica, Crna Gora,17. decembar 2020. godine. Od danas je prvi paket Viber stikera Glavnog grada dostupan za besplatno preuzimanje na ovoj globalnoj aplikaciji za razmjenu poruka, omiljenoj u Crnoj Gori i regionu. Paket predstavlja poklon građanima Podgorice, kao i svim drugim korisnicima Viber-a, povodom zvaničnog praznika Glavnog grada – „19. decembra”, koji će ove godine, usljed svjetske pandemije, biti skromno proslavljen.

„Veliki broj naših sugrađana koristi Viber aplikaciju u svakodnevnoj komunikaciji. Predstavljanjem prvog paketa stikera Podgorice na Viber-u, željeli smo da ih podstaknemo da u svojim svakodnevnim interakcijama koriste specifični podgorički duh i humor, koji predstavlja važan aspekt mentaliteta i kulture Glavnog grada na što smo veoma ponosni. Pored toga, podgoričkim Viber stikerima želimo podsjetiti i na neke od najznačajnijih simbola našeg grada, a za to ne postoji bolji trenutak od najvažnijeg datuma u godini za našu Podgoricu. Konačno, stikeri će upućivati sve one koji ih besplatno preuzmu da postanu članovi zvanične Viber zajednice, Glavni grad Podgorica, posebnog kanala namijenjenog redovnom informisanju naših sugrađana kao i brojnih posjetioca tokom čitave godine,“ kazali su iz Glavnog grada. 

Iz gradske uprave podsjetili su da je veliki broj e-usluga iniciran u posljednje dvije godine, a sve u cilju da Podgoricu približe konceptu „pametnog grada“, te na taj način gradsku upravu učine maksimalno dostupnom svim građanima. Za narednu godinu planirano je pokretanje dodatnih servisa, o kojima će javnost biti blagovremeno obaviještena.

Paket naljepnica Podgorice se može preuzeti direktno putem Viber aplikacije ili putem linka: podgorica.me/stikeri.

Klikom na link podgorica.me/viber postanite član zvanične Viber zajednice Glavnog grada Podgorice.