Realme Buds Air Neo sa 13-milimetarskim pokretačem, kontrola dodira lansirana u Indiji

Objavjeno: 26.05.2020.
Realme Buds Air Neo sa 13-milimetarskim pokretačem, kontrola dodira lansirana u Indiji

Realme Buds Air Neo cijena u Indiji je postavljena na Rs. 2,999.

Realme Buds Air Neo lansirani su kao nov prav bežične slušalice u kompaniji. Budući da ima AirPods dizajn, Buds Air Neo ima listu nadogradnji preko Buds Air-a koje je Realme lansirao prošle godine. Novi ušni ulošci dolaze sa većim, 13-milimetarskim pokretačima od 12 mm zvučne jedinice dostupne u Buds Air-u. Takođe ćete dobiti brži stepen kašnjenja od samo 119,2ms. Realme Buds Air Neo takođe dolazi sa IPKS4 sertifikovanom konstrukcijom koja ima vodootporan dizajn.

Cijena Realme Buds Air Neo u Indiji, detalji o dostupnosti

Cijena Realme Buds Air Neo u Indiji je postavljena na Rs. 2,999. Slušalice dolaze u opcijama Pop White, Punk Green i Rock Red. Štaviše, oni će u prodaju početi od 15:00 danas od Flipkarta i veb lokacije Realme, prodajom 'Mržnja do čekanja' u varijanti boje Punk White, a dostupnost van mreže planirana je za kasniju fazu. Ostale varijante boja biće dostupne kasnije.

Da podsjetimo, u Indiji su lansirane ušne ušice Realme Buds Air sa cijenama od Rs. 3,999.

Realme Buds Air Neo pokreće vlasnički R1 čipset koji je prvobitno bio dostupan na Realme Buds Air. Čipset omogućava bežično bežično audio iskustvo sa latencijom od 119,2 ms kada se koristi režim super niske latencije. Da budemo perspektivni, prošlogodišnji Buds Air imao je zastoj od 243,8 ms koji bi mogao da se smanji na 119,3ms kada se koristi režim igre.

Realme je obezbijedio 13-milimetarski pokretač sa LCP višeslojnom kompozitnom dijafragmom. Buds Air Neo takođe ima Dinamic Bass Boost rješenje za isporučivanje poboljšanih bas funkcija. Pored toga, ušne školjke dolaze sa Bluetooth 5.0 povezivanjem. Postoji podrška za Google Fast Pair protokol. Slušalice se takođe mogu automatski upariti nakon otvaranja poklopca kućišta.

Realme Buds Air Neo dolazi sa dodirnim komandama. To znači da ćete moći reprodukovati ili pauzirati numeru dvostrukim dodirom na ušne školjke ili trostrukim dodirom da biste prešli na sljedeću pjesmu. Nadalje, ušne školjke imaju mikrofon za poništavanje buke.

Na dijelu baterije, tvrdi se da će Realme Buds Air Neo slušalice isporučivati do tri sata neprekidne reprodukcije muzike sa jednim punjenjem. Kućište za punjenje je takođe predviđeno da nudi do 17 sati trajanja baterije. Futrola ima Micro-USB priključak za punjenje. Ovo je za razliku od Realme Buds Air-a koji je imao USB Tipe-C port - pored podrške za bežično punjenje.

Svaka ušica Realme Buds Air Neo teška 4,1 grama, dok kućište za punjenje iznosi 30,5 grama.

Izvor: NDTV