Realme predstavio i svoj pametni sat

Objavjeno: 25.05.2020.
Realme predstavio i svoj pametni sat

Realme Watch pametni sat je zvanično predstavljen, a karakterišu ga displej osjetljiv na dodir, opcija praćenja rada srca u realnom vremenu, mjerač kiseonika u krvi i druge funkcije.

Uređaj ima 1.4-inčni touchscreen displej, sa 323ppi gustinom piksela i 380 nita osvjetljenjem. Tu je i Corning Gorilla Glass 3 zaštita. Sat ima četvrtasti dizajn, sa zaobljenim ivicama. Stiže sa 12 pozadina na startu, a Realme je obećao još 100 u narednim nedeljama.

Realme Watch ima senzor za praćenje rada srca, vibracioni motor, akcelerometar u tri ose, Bluetooth 5.0 podršku, IP68 otpornost na vodu i prašinu. Baterija od 160mAh nudi do nedelju dana rada sa jednim punjenjem. Pored toga, kompanija tvrdi da baterija sata traje do 20 dana u štedljivom modu.

Korisnici mogu da na satu primaju obavještenja sa svojih telefona, a ostale kontrole uključuju mogućnost kontrole muzike i odbijanje poziva.

Realme Watch se nudi sa dva dizanja kaiša: Classic i Fashion, kao i u četiri različite boje: crnoj, plavoj, crvenoj i zelenoj. Cijena uređaja iznosi oko 52 dolara, a biće dostupan od 5. juna.

Izvor: GSMarena