Renderi za Huawei P50 Pro+ pokazuju neobičan dizajn sa pet kamera

Objavjeno: 25.03.2021.
Renderi za Huawei P50 Pro+ pokazuju neobičan dizajn sa pet kamera

Pre nekoliko nedjelja, pojavili su se 3D renderi za Huawei P50 i P50 Pro, koje je objavio dojavljivač OnLeaks. Oba uređaja imaju zanimljiv dizajn kamera sistema na poleđini, sa velikim krugovima u ovalnom kamera modulu. Međutim, ti krugovi su na renderima ostali nepopunjeni.

Sada je dojavljivač HoilNDI objavio rendere do sada neviđenog Huawei P50 Pro+ modela, a koji otkrivaju šta se nalazi u pomenutim krugovima. Sugeriše se dizajn sa pet kamera, gde su periskop i manji senzor smješteni u jedan krug, dok su tri kamere (+ ToF senzor?) u drugom krugu.


Sugeriše se da ovi renderi možda nisu u potpunosti tačni. Prošlog mjeseca, isti dojavljivač je objavio veoma drugačiji izgled za P50 Pro+ sistem kamera. Moguće je da Huawei isprobava različite prototipe prije nego što se odluči za konačni dizajn, a od objave P50 linije nas vjerovatno dijele mjeseci.
Renderi pokazuju da s prednje strane P50 Pro+ ima zajrivljene ivice ekrana. Prema izvještajima iz prošle godine, Huawei je trebalo da koristi Samsung i LG OLED displeje na P50 seriji ali ostaje da se vidi da li je to i dalje aktuelno, s obzirom na sankcije s kojima se kompanija već dugo suočava.

Izvor: GSMArena