Samsung će svoj Unpacked događaj održati 5. Avgusta

Objavjeno: 08.07.2020.
Samsung će svoj Unpacked događaj održati  5. Avgusta

 Note 20 dolazi.

Samsung je možda bila poslednja velika tehnološka kompanija koja je održala veliki događaj prije nego što je svijet počeo da se zaustavlja, ali ne predstavlja nikakve šanse sa svojim narednim velikim nastupom. Kompanija je upravo najavila da će 5. avgusta u 10 sati po ET-u držati Unpacked 2020, pa očekujte da će se tada sve glasine o Galaxy Note 20 potvrditi (ili dokazati pogrešnim). Bićete u prilici da gledate live stream na Samsung-ovoj veb lokaciji i vjerovatno i njenoj Facebook stranici, na osnovu prethodnih navika kompanije.

Iako to Samsung nije potvrdio, svi smo samo sigurni da će Galaxy Note 20 biti predstavljen tada. Na osnovu kompanijskih (vjerovatno slučajnih) spojlera i kapi boje u dolje navedenom videozapisu, čini se da u radu postoji verzija Mistic Gold-a za Note 20 Ultra. Kao i ovogodišnji S20 Ultra, uvećana Note može biti isporučena sa naprednim sistemom kamera sa funkcijom Space Zoom.

Takođe očekujemo da će Samsung nastaviti da poboljšava S Pen, što je obilježje Note linije. Postoji mnogo toga što još ne znamo o predstojećim vodećim brodovima, kao i o tome koji bi drugi uređaji mogli biti najavljeni, osim što će na ovom događaju biti predstavljen „naš najnoviji ekosistem Galaxy uređaja dizajniran da ojača vaš život“. Dobra vijest, dragi Samsung fanovi, ima još samo mjesec dana da čekamo.

Izvor: Engadget